‘Too good to go’ is een mobile App tegen het verspillen van voedsel. Het concept werd twee jaar geleden geïntroduceerd in Denemarken is ondertussen beschikbaar in 8 Europese landen, waaronder België. Winkels, bakkerijen, restaurants en traiteurs kunnen hun overtollig voedsel aanbieden aan sterk verminderde prijzen via de ‘Too good to go’ App.

 

Maison Fleurie verwerkt wekelijks heel wat bloemen. Om alle klanten goed te kunnen bedienen moeten wij voor een voldoende voorraad bloemen zorgen, dus ook naar sluitingstijd toe, net voor onze wekelijkse sluitingsdag. Afhankelijk van de verkoop van de bloemen zitten we al dan niet met een overschot aan bloemen en weggooien vinden we bij Maison Fleurie een echte zonde!

 

Toen we hoorden dat ‘Too good to go’ ook actief kwam in België en meebepaald in Brugge, hebben wij direct contact opgenomen met de vraag of wij met onze gelijkaardig bloemen probleem van de ‘Too good to go’ app konden gebruik maken? Het antwoord was zonder meer positief.

 

Ondertussen zit onze eerste week met de ‘Too good to go’ app erop en konden we heel wat bloemen redden. Een super samenwerking dus en ideaal voor iedereen die tegen verspilling is en ook van bloemen houdt.

 

Misschien binnenkort ook een tête-à-tête met gered voedsel en bloemen? Gegarandeerd een succes!

Meer informatie op www.toogoodtogo.be