Facebookpixel

Workshops

Workshops bij Maison Fleurie zijn altijd een leuke ervaring! Alle workshops zijn per sessie in te schrijven, dus geen abonnement nodig! Alle materialen, gereedschappen en schorten zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Koffie, taart en gezelligheid maken het geheel af!

Hoe werken wij

 

1. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele workshop! Ontvang via email een bericht zodra de inschrijvingen en informatie van komende workshops online worden geplaatst.

 

2. Schrijf je online in voor een workshop

Is er een workshop dat je wil volgen, ga dan naar de Workshop Kalender. Wanneer een workshop beschikbaar is voor inschrijvingen is de knop ‘Info’ zichtbaar en kun je een plaats reserveren.

 

Klik op de knop ‘reserveer’ naast de datum en het uur dat past voor jou en vervolledig het inschrijvings process. Registratie en paswoord zijn niet nodig . Je reservatie is actief na online betaling.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en enkel dagen voor de workshop ontvang je via email een herinneringsmail.

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de aanvang van de workshop. Dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Omboeken kan kosteloos tot 4 dagen voor de aanvang van de workshop. Ook dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden aan vrienden of kennissen. Bij afwezigheid zonder annulatie of omboeking zijn materiaal en instructies beschikbaar voor afhaling tot 2 dagen na de gereserveerde workshop.

 

Info@maisonfleurie.be
050 / 68.71.25

 

Foto’s

 

Best cursisten,
Op het moment dat ik dit neerpen is het vroegdag en komt de hersfstige lucht om de hoek piepen ... het belooft een schitterende najaarsdag te worden 🙂

Ik heb gisteren het pompoenstuk uitgewerkt ... het voelde aan als een sprookje, met lichtblauwe accenten door de oxypethalium en het zacht oranje van de exotische gloriosa .... het resultaat is een feeërieke pompoen geworden ... eentje om een verhaaltje bij te vertellen voor de kids of de kleinkindjes :):):)

Het stuk staat nu in de winkel, spring geheel vrijblijvend eens binnen om te koekeloeren en goesting te krijgen 😉

De workshop gaat door op 

Dinsdag 19/10/2021 om 13:30
Dinsdag 19/10/2021 om 19:30
Woensdag 20/10/2021 om 13:30 
Woensdag 20/10/2021 om 19:30

Kostprijs ALL in : 65€ #workshops
Nog een paar plaatjes vrij op woensdagavond 15 september  om 19:30 . Inschrijven via de website 😀 #workshops
Sneak preview ... workshop paaskrans ! Weldra online meer info 🐣🐣🐣 #workshops
Weldra online : workshop pasen verse bloemen 🐣 #workshops

Pin It on Pinterest