Facebookpixel

Workshops

Workshops bij Maison Fleurie zijn altijd een leuke ervaring! Alle workshops zijn per sessie in te schrijven, dus geen abonnement nodig! Alle materialen, gereedschappen en schorten zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Koffie, taart en gezelligheid maken het geheel af!

Hoe werken wij

 

1. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele workshop! Ontvang via email een bericht zodra de inschrijvingen en informatie van komende workshops online worden geplaatst.

 

2. Schrijf je online in voor een workshop

Is er een workshop dat je wil volgen, ga dan naar de Workshop Kalender. Wanneer een workshop beschikbaar is voor inschrijvingen is de knop ‘Info’ zichtbaar en kun je een plaats reserveren.

 

Klik op de knop ‘reserveer’ naast de datum en het uur dat past voor jou en vervolledig het inschrijvings process. Registratie en paswoord zijn niet nodig . Je reservatie is actief na online betaling.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en enkel dagen voor de workshop ontvang je via email een herinneringsmail.

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de aanvang van de workshop. Dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Omboeken kan kosteloos tot 4 dagen voor de aanvang van de workshop. Ook dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden aan vrienden of kennissen. Bij afwezigheid zonder annulatie of omboeking zijn materiaal en instructies beschikbaar voor afhaling tot 2 dagen na de gereserveerde workshop.

 

Info@maisonfleurie.be
050 / 68.71.25

 

Foto’s

 

Daar is de lente! Workshop maart 2022
We gaan boren, kleven, klemmen en bloemschikken 🙂 het resultaat is een heel mooi stuk van 10cm op 60 cm. Het staat prachtig op de salontafel, de dinnertafel, de dressoir! Er is geen voor of achterkant, het is gewoon mooi van langs alle kanten.

Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid, dan heb je een basis die zich heel gemakkelijk nog eens laat opwerken.

De bloemen die we gebruiken zijn nano-gerbera, zacht zachtroze gyps, tête-à-tête en blauwe druif.

Het stuk staat nu in de etalage van de winkel 🙂

Deze workshop gaat door op : 
- dinsdag 15 maart om 13u30
- dinsdag 15 maart om 19u30
- woensdag 16 maart om 13u30
- woensdag 16 maart om 19u30

Prijs All in : 65€.

#workshops

Pin It on Pinterest