Workshops

Workshops bij Maison Fleurie zijn altijd een leuke ervaring! Alle workshops zijn per sessie in te schrijven, dus geen abonnement nodig! Alle materialen, gereedschappen en schorten zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Koffie, taart en gezelligheid maken het geheel af!

Hoe werken wij

 

1. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele workshop! Ontvang via email een bericht zodra de inschrijvingen en informatie van komende workshops online worden geplaatst.

 

2. Schrijf je online in voor een workshop

Is er een workshop dat je wil volgen, ga dan naar de Workshop Kalender. Wanneer een workshop beschikbaar is voor inschrijvingen is de knop ‘Info’ zichtbaar en kun je een plaats reserveren.

 

Klik op de knop ‘reserveer’ naast de datum en het uur dat past voor jou en vervolledig het inschrijvings process. Registratie en paswoord zijn niet nodig . Je reservatie is actief na online betaling.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en enkel dagen voor de workshop ontvang je via email een herinneringsmail.

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de aanvang van de workshop. Dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Omboeken kan kosteloos tot 4 dagen voor de aanvang van de workshop. Ook dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden aan vrienden of kennissen. Bij afwezigheid zonder annulatie of omboeking zijn materiaal en instructies beschikbaar voor afhaling tot 2 dagen na de gereserveerde workshop.

 

Info@maisonfleurie.be
050 / 68.71.25

 

Foto’s

 

Sneak preview ... workshop paaskrans ! Weldra online meer info 🐣🐣🐣 #workshops
Weldra online : workshop pasen verse bloemen 🐣 #workshops
Beste cursisten, 

De herfst heeft zich ingezet ... en ik kan het niet laten, maar kransen zijn mijn favoriete basisvorm ... dus... maken we er weer eentje, die zowel op de salontafel of op het graf kan liggen.

We vertrekken van een berkenschijf en vullen een oasiskrans (25cm) vol met bloemen. Er komt bijna geen groen aan te pas. De krans werken we af met een kraagje van gekrulde bindwire! Afgewerkt is de krans een 31 cm.

Als je hem in huis zet kan je decoreren met een kaars!

Je kan deze krans komen maken op :
Donderdag 29/10/2020 om 13:30
Donderdag 29/10/2020 om 19:30 

Prijs all in : 59€.
Stukje is nu te bekijken in de winkel, want in real life is het stuk altijd veel mooier 😉

Slechts 14 deelnemers per workshop sessie (Covid-19 maatregel)
 
Inschrijven via de website.#workshops

Pin It on Pinterest