Workshops

Workshops bij Maison Fleurie zijn altijd een leuke ervaring! Alle workshops zijn per sessie in te schrijven, dus geen abonnement nodig! Alle materialen, gereedschappen en schorten zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Koffie, taart en gezelligheid maken het geheel af!

Hoe werken wij

 

1. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele workshop! Ontvang via email een bericht zodra de inschrijvingen en informatie van komende workshops online worden geplaatst.

 

2. Schrijf je online in voor een workshop

Is er een workshop dat je wil volgen, ga dan naar de Workshop Kalender. Wanneer een workshop beschikbaar is voor inschrijvingen is de knop ‘Inschrijven en Details’ zichtbaar. Klik op deze knop, selecteer de datum en uur en vervolledig het inschrijvings process.

Schrijf je voor de eerste keer in voor een workshop, dan moet je eerst nog éénmalig registeren met je email adres en een paswoord.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en enkel dagen voor de workshop ontvang je via email een herinneringsmail. Betalen doe je bij aanvang van de workshop.

Annuleren kan tot 7 dagen voor de aanvang van de workshop (enkel via website!) Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden aan vrienden of kennissen. Bij afwezigheid zonder annulatie zijn materiaal en instructies beschikbaar voor afhaling

 

Info@maisonfleurie.be
050 / 68.71.25

 

Foto’s