Workshops

Workshops bij Maison Fleurie zijn altijd een leuke ervaring! Alle workshops zijn per sessie in te schrijven, dus geen abonnement nodig! Alle materialen, gereedschappen en schorten zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Koffie, taart en gezelligheid maken het geheel af!

Hoe werken wij

 

1. Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele workshop! Ontvang via email een bericht zodra de inschrijvingen en informatie van komende workshops online worden geplaatst.

 

2. Schrijf je online in voor een workshop

Is er een workshop dat je wil volgen, ga dan naar de Workshop Kalender. Wanneer een workshop beschikbaar is voor inschrijvingen is de knop ‘Info’ zichtbaar en kun je een plaats reserveren.

 

Klik op de knop ‘reserveer’ naast de datum en het uur dat past voor jou en vervolledig het inschrijvings process. Registratie en paswoord zijn niet nodig . Je reservatie is actief na online betaling.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en enkel dagen voor de workshop ontvang je via email een herinneringsmail.

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor de aanvang van de workshop. Dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Omboeken kan kosteloos tot 4 dagen voor de aanvang van de workshop. Ook dit kan enkel via de knop ‘Wijzigen’ onderaan je bevestigingsemail.

Inschrijvingen kunnen doorgegeven worden aan vrienden of kennissen. Bij afwezigheid zonder annulatie of omboeking zijn materiaal en instructies beschikbaar voor afhaling tot 2 dagen na de gereserveerde workshop.

 

Info@maisonfleurie.be
050 / 68.71.25

 

Foto’s

 

Straks workshop bloemenkroontjes 🥰#workshops

Pin It on Pinterest