Een bezoekje aan Maison Fleurie maakt me ó zo vrolijk. Alle leuke mandjes, potjes, vaasjes, … zijn met zóveel liefde gevuld.Je straalt, je brengt me op ideeën en geniet van elke creatie. Ik zou een hele dag op dat kleine bankje willen gaan zitten, niet enkel om telkens weer het nieuwe te ontdekken, maar vooral om mee te genieten van jouw warme groet en jouw enthousiasme voor elke klant.

Dankjewel voor je lieve lach, je tijd, de fijne babbels, … wat leuk dat je meeloopt tot aan mijn wagen,  dank voor zoveel fijne momentjes. Je wekelijkse boeketjes brengen vreugde aan en in huis.

Maison Fleurie is een bloemenhuisje waar het fijn terugkomen is !

Greet

Zonta vriendin - Klant

Veerle is pas echt Veerle in haar atelier en winkel. Dan wordt ze Madam Fleurie en samen met Fleur zorgt ze ervoor dat iedereen welkom is, maakt ze kersverse bruidjes blij en geeft ze workshops zoals enkel zij dat kan! Een droom die werkelijkheid werd, een explosie van creativiteit, een pleizier om er deel van uit te maken.

Tom

Mijn man

“Tussen al de bloemen in haar atelier, is Veerle één van de fleurigste. Een heerlijke gastvrouw tijdens haar workshops en een creatieve duizendpoot. Wat vandaag nog een idee is, is overmorgen gerealiseerd. En hoe ik me voel na elke workshop ? Ontzettend fier op mijn creatie, waardoor ik butterfly happy huiswaarts keer”.

Katrien

vriendin - Workshop cursiste

Pin It on Pinterest

Share This